ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΙΤΑ
ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΥΡΙ,ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ!!!
ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΗ, Η ΓΕΜΙΣΗ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ!!!
ΜΟΥΡΛΙΑ!!!ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ
500 ΓΡ.ΑΛΕΥΡΙ
4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΞΥΔΙ
6 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΚΑΙ 1/5 ΦΛ.ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΑΛΑΤΙ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
400 ΓΡ.ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ
2 ΦΛ.ΓΑΛΑ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΨΙΛΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΥΡΙ,ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ!!!
ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΗ, Η ΓΕΜΙΣΗ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ!!!
ΜΟΥΡΛΙΑ!!!ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ
500 ΓΡ.ΑΛΕΥΡΙ
4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΞΥΔΙ
6 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΚΑΙ 1/5 ΦΛ.ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΑΛΑΤΙ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
400 ΓΡ.ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ
2 ΦΛ.ΓΑΛΑ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΨΙΛΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου